ΙΚΤΕΟ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Πριν από 15 περίπου χρόνια το Ιδιωτικό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Πυλαίας ξεκίνησε τις δραστηριότητες του από τον κύριο Βασίλειο Νιάνιο και Δανιήλ Μπράκη δύο ανθρώπους με δυνατή φιλία και πολλά χρόνια εμπειρίας σε επιχειρηματικές δράσεις και έχει αποκτήσει υψηλή θέση στις προτιμήσεις σας, προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία και αγάπη. Σήμερα με τις αρχές που έθεσαν οι πρεσβύτεροι, ακολουθούν οι νεώτεροι και έχουν καταφέρει να συνδέσουν το όνομά του ΚΤΕΟ με το πλησιέστερο, έντιμο και γρήγορο της πόλης, συμβάλλοντας στην ποιότητα και στην ασφάλεια.

Έως σήμερα έχει διενεργήσει ελέγχους σε περισσότερα από 240.000 οχήματα, με καταρτισμένο, ικανό και ευγενικό προσωπικό. Οι αμερόληπτοι επιθεωρητές μας, πτυχιούχοι μηχανικοί, προασπίζονται την ποιότητα και την ασφάλεια για τους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον.

Επιθεωρούμε οχήματα επιβατικά και φορτηγά έως 3.500 kg και μοτοσικλέτες. Διενεργούνται όλοι οι έλεγχοι σε αυτές τις κατηγορίες, αρχικοί, περιοδικοί, εκούσιοι, ειδικοί και επανέλεγχοι.


Αυτή η επιχείρηση δεν έχει προσφορές για προβολή ακόμα.

Αυτή η επιχείρηση δεν έχει ακόμη άρθρα.

Στείλτε μας μήνυμα

ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΔΡΑ - Η ΤΡΥΦΩΝ - ΠΥΛΑΙΑΣ, Θεσσαλονίκη

Δευ

Ανοικτό όλη μέρα

Τρι

Ανοικτό όλη μέρα

Τετ

Ανοικτό όλη μέρα

Πεμ

Ανοικτό όλη μέρα

Παρ

Ανοικτό όλη μέρα

Σαβ

Ανοικτό όλη μέρα

Κυρ

Κλειστό όλη μέρα