ΙΚΤΕΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Η αύξηση του αριθμού οχημάτων πανελλαδικά με δεδομένη και προφανή την αδυναμία των δημοσίων ΚΤΕΟ (μειωμένο προσωπικό, μεγάλη αναμονή, παλαιός εξοπλισμός) να ανταπεξέλθουν στο ρόλο τους και στην περιοδικότητα των ελέγχων καθιστά επιτακτική την είσοδο ιδιωτών επενδυτών ως φορέων τεχνικού ελέγχου οχημάτων.

Θεωρούμε ότι ο σεβασμός στον πολίτηη τεχνική επάρκειαη αξιοπιστία της επιχείρησης, αλλά και η δέσμευση με στόχο την διαρκή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι κριτήρια που αναδεικνύουν, σε βάθος χρόνου, την επιχείρηση που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Επειδή η γνώμη των πολιτών μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι διατίθεται στους πελάτες προς συμπλήρωση «Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης» αλλά και έντυπο καταγραφής των παραπόνων τους. Η στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων οδηγεί στην εξαγωγή συμπερασμάτων και διορθωτικών δράσεων για την συνεχή βελτίωση και ικανοποίηση των πολιτών.

Για το σκοπό αυτό στο Ι ΚΤΕΟ Κρήτης διενεργούμε ελέγχους με απόλυτη δέσμευση στον οδηγό με σεβασμό του χρόνο του, με συνέπεια, διαθεσιμότητα και φερεγγυότητα διασφαλίζοντας αξιόπιστους και ποιοτικούς τεχνικούς ελέγχους οχημάτων.

Με βαθύ σεβασμό προς το περιβάλλον, η κατασκευή των εγκαταστάσεων του Ι ΚΤΕΟ Κρήτης από την Ταχυδομή Α.Ε. έγινε με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας (κτίρια με ενεργειακή ταυτότητα πιστοποιημένα με ISO 9001) .

Επιπλέον σε καμία περίπτωση ο ανταγωνισμός δεν πρέπει να οδηγήσει σε πλημμελείς τεχνικούς ελέγχους σε βάρος της οδικής ασφάλειας των συμπολιτών μας. Στο Ι ΚΤΕΟ Κρήτης δεν ξεχνούμε ότι ελέγχουμε τα οχήματα των οικογενειών των γειτόνων μας, των φίλων μας και των συμπολιτών μας.

Επισης το ΙΚΤΕΟ Κρήτης είναι διαπιστευμένο με ISO 17020 με πιστοποίηση από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης).


Αυτή η επιχείρηση δεν έχει προσφορές για προβολή ακόμα.

Αυτή η επιχείρηση δεν έχει ακόμη άρθρα.

Στείλτε μας μήνυμα

Παζινός Ακρωτηρίου, έναντι Πεδίου Βολής Κρήτης, Χανιά

Δευ

Ανοικτό όλη μέρα

Τρι

Ανοικτό όλη μέρα

Τετ

Ανοικτό όλη μέρα

Πεμ

Ανοικτό όλη μέρα

Παρ

Ανοικτό όλη μέρα

Σαβ

Ανοικτό όλη μέρα

Κυρ

Κλειστό όλη μέρα